Reje- og svinekødsgumbo
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Cajun Indsendt : Red : |
|
|
Kom rejeskaller og hoveder i en gryde med 1 l. vand sammen med persillestilke og peberkorn.
Bring det i kog og lad det småkoge i 20 minutter.
Si væsken og smid affaldet væk.
Stil fonden til side.
Brun kødet i olien. Drys salt på og svits løg oghvidløg i 5 minutter. Kom kødblandingen og rejefonden i en gryde, læg låg på og lad det koge 45-90 minutter afhængig af kødstykket. Svits okra meget hurtigt over stærk varme indtil de er #brændt”. Brug så lidt fedtstof som muligt. Tilsæt chilipeber og steg 30 sek. Hæld det i kødblandingen og tilsæt tomater, persille, limesaft og de pillede rejer. Bring gumboen i kog og server den straks med kogte ris eller groft brød. |
|
Opskriften er vist 6585 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne