Sachertorte 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Ikke Fryseegnet Indsendt af : CupCake83 Indsendt : Red : |
|
|
Sæt ovnen på 150 grader. Smør en 23 cm springform og beklæd bunden med bagepapir
KAGEN: Smelt chokoladen. Pisk smørret med 75 g af sukkeret til det er lyst og luftigt. Pisk æggeblommerne i. Tilsæt den smeltede chokolade i en tyk stråle under kraftig omrøring. Sigt melet og vend det i dejen. Pisk æggehviderne til de kan stå i bløde toppe. Pisk resten af sukkeret i æggehviderne. Vend forsigtigt hviderne i dejen ad to omgange. Hæld dejen i formen og bag den 60-90 minutter indtil der ikke hænger dej ved en strikkepind, der stikkes ned i midten. Lad den køle af. OVERTRÆK: Smelt chokoladen og rør kaffen/vandet i. Si flormelissen i en skål og pisk chokolademassen i til det får konsistens som en tyk glasur. Flæk kagen. Opvarm marmeladen og smør den på den nederste halvdel af kagen, og læg dem sammen som en sandwich med marmeladen i midten. Smør overtrækket på så det er pænt og jævnt over det hele. Lad kagen stå koldt i mindst to timer. Til pynt smeltes 50 g chokolade og hældes i en lille sprøjtepose. Med den skrives "Sacher" eller "Sachertorte" på toppen af kagen. Server med flødeskum og evt hindbær eller hindbærpuré til. Tips: Om dette er den helt originale opskrift skal jeg lade være usagt, men den smager fantastisk! |
|
Opskriften er vist 6317 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Tina - 2017-09-01 17:54:58 Jeg har bagt den flere gange, og den bliver altid helt perfekt! Jeg bruger den cremede abrikosmarmelade uden frugtstykker. :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne