Jordskokrösti
Hovedingrediens : Rodfrugter - Jordskokker Indsendt : |
|
|
Ovnen tændes på 200 grader.
Jordskokkerne renses og skrælles og skæres derefter i tændstikker. Kartoflerne får sammen tur. Olie piskes sammen med krydderier og rodfrugterne vendes grundigt deri. En stor pande varmes op og hele molevitten hældes ud og steges igennem ca 15 minutter til kartoflerne er bløde og jordskokkerne er møre. Tre tsk margarine lægges over og der røres til det er smeltet. Skub rodfrugterne op i den ene ende af panden og tip den så det overskydende olie løber fra. Brug en grydeske til at skovle dem op i et ildfast fad beklædt med bagepapir (ellers er det et værre svineri at gøre rent bagefter. Brug evt genanvendeligt bagepapir). Nu kan hele fadet enten sættes i fryseren eller smides i ovnen og bages ca 25 minutter.
|
|
Opskriften er vist 15089 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne