Spinat kage

Spinat kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 stk

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke afprøvet

Indsendt af : James

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 Æg
1.5 Kopsukker
2 Kophvedemel
10 g.Bagepulver
5 g.Vaniljesukker
0.5 kopolie
200 g.Spinat (hakket i små stykker)
 
Opskrift:
Æg og sukker piskes sammen med en elpisker i cirka 1 minut. Så tilsættes alle de Tørre ting (mel, Bagepulver, vaniljesukker) og derefter hældes olien i. Rør godt rundt til det får en en blød konsistent.

Til sidst tilsættes den hakkede spinat og så skal der blandes godt rundt :)

(HUSK HVIS KONSISTENSEN IKKE ER DEJLIG BLØD SÅ SKAL I BARE TILSÆTTE LIDT MÆLK INTIL DEN BLIVER BLØD)

Tips:

tips: Lav eventuelt en dejlig slags creme oven på toppen 75g fløde og flormelis til at stivne fløden pisk de to ting sammen med en el-pisker og HUSK SMØR DET FØRST UD PÅ KAGEN NÅR DEN ER HELT FÆRDIG. :)





karakterer:
Opskriften er vist 19136 gange,
og udskrevet 285 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-03-07 15:56:13
Virkelig ikke særlig god. Helt vildt så meget spinat der skal i.

  -   2013-02-17 09:06:10
Jeg bagte den i ca 30 min ved 200 gr, så var den færdig. Tjekkede med kødnål.. Smager virkelig godt.

  -   2012-07-11 19:08:31
vil også gerne vide hvor længe den skal bages, og ved hvor mange grader?

  -   2012-05-18 18:33:51
hvor længe skal den bage