Spinat kage
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Fryseegnet : ikke afprøvet Indsendt af : James Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker piskes sammen med en elpisker i cirka 1 minut. Så tilsættes alle de Tørre ting (mel, Bagepulver, vaniljesukker) og derefter hældes olien i. Rør godt rundt til det får en en blød konsistent.
Til sidst tilsættes den hakkede spinat og så skal der blandes godt rundt :) (HUSK HVIS KONSISTENSEN IKKE ER DEJLIG BLØD SÅ SKAL I BARE TILSÆTTE LIDT MÆLK INTIL DEN BLIVER BLØD) Tips: tips: Lav eventuelt en dejlig slags creme oven på toppen 75g fløde og flormelis til at stivne fløden pisk de to ting sammen med en el-pisker og HUSK SMØR DET FØRST UD PÅ KAGEN NÅR DEN ER HELT FÆRDIG. :) |
|
Opskriften er vist 19229 gange,
og udskrevet 286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Mig - 2018-03-07 15:56:13 Virkelig ikke særlig god. Helt vildt så meget spinat der skal i. anonym - 2013-02-17 09:06:10 Jeg bagte den i ca 30 min ved 200 gr, så var den færdig. Tjekkede med kødnål.. Smager virkelig godt. lisa - 2012-07-11 19:08:31 vil også gerne vide hvor længe den skal bages, og ved hvor mange grader? anonym - 2012-05-18 18:33:51 hvor længe skal den bage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne