Ovnstegt Kyllingebryst med Svampestuvning og Bacon
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Nej Indsendt af : winkel Indsendt : |
|
|
Rens fileterne og skær en dyb lomme i hver.
Rist svampene let på en pande og tilsæt Fløde. Lad det småkoge til en tyk stuvning. Smag til med Salt og Peber. Fyld stuvningen i lommerne på fileterne, og omvikl med baconen. Fastgør evt. med kødnåle. Læg Fileterne i et smurt ildfast fad og sæt det i ovnen v. ca.180 gr. i 20 minutter. Tips: Server med en god kartoffelmos og brød til. |
|
Opskriften er vist 27560 gange,
og udskrevet 453 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne