Grove pølsehorn
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Henrik Indsendt : Red : |
|
|
Mælk og vand lunes og gæren udrøres heri. Olie, femkornsblanding, hvedemel, salt og sukker røres i og dejen æltes grundigt. Dejen må gerne være en smule klistret. Hæver tildækket ca. 30 minutter. Pølserne halveres og dejen foldes rundt om de halve pølser. De 16 horn efterhæver 30 minutter. Bages ved 180-200 grader i 12-14 miuntter.
Tips: Serveres gerne nybagte med lidt salat, sennep og ikke mindst ketchup. Kan fryses og lunes i ovnen inden servering. PS. Opskriften kan også bruges til bagning af boller. |
|
Opskriften er vist 22639 gange,
og udskrevet 380 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-04-19 12:21:15 super lækre pølsehorn anonym - 2010-07-10 19:37:33 Hvor lyder de lækre! ;) Nicholas - 2010-01-03 12:31:35 Bare lige lidt side info - at putte 5 korn blanding i gør altså ikke at det biver grove pølsehørn, da blandningen primært består af fede frø og IKKE groft mel... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne