Makronmuffins med chokolade og mandler
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : chj. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æg og sukker piskes. Mel røres forsigtigt i. Makroner, margarine, mandler og chokolade røres i til sidst.
Dejen fordeles i ca. 25 små papirsforme og bages i ca. 15 min. ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 60438 gange,
og udskrevet 1276 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Pia - 2018-09-09 17:28:38 Kan makron muffins med hakket chokolade fryses ned anonym - 2014-05-21 21:38:24 Rigtig gode! Dog er de meget søde!! Lisa - 2012-07-06 09:56:45 Kagen er super god. Jeg bager tit kager og en af min yndlings er helt klart Makronmuffins! Isabella - 2011-09-08 13:09:07 Super god! tilsæt lidt bagepulver så den hæver lidt bedre:-) Pas på - 2011-02-23 17:29:41 De er hårde som sten ^^ anonym - 2010-07-03 23:19:36 god til lagkage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne