Chokolade og kokoskager
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Frederikke Indsendt : Red : |
|
|
1. Varm ovnen op til 180 grader.
2. Bland mel, bagepulver og salt, og stil det til side. 3. Rør æggeblommer og sukker sammen med et piskeris eller en træske. Tilsæt olien og derpå melblandingen. Pisk det til en glat dej. Tilsæt kokosmel, kakao, revet chokolade og mælk, og bland det hele godt. 4. Pisk æggehviderne stive med 1 knivspids med en elpisker, og vend dem forsigtigt i dejen. Fyld papirformene ca. 2/3 op med dej, og glat dem ud med bagsiden af en ske. Drys lidt kokosmel på hver kage, og bag dem i 10 minutter. Dæmp varmen til 150 grader, og bag dem i endnu 20 minutter eller til en tandstikker stukket ind i midten, kommer ud uden dej. Tag dem ud af ovnen, og stil dem til afkøling. 6. Skær en cirkel eller en kegle ud af toppen på hver af de helt afkølede kager med en kernehusudstikker eller en lille kniv, og fyld hullet med chokoladebudding. Læg en klat flødeskum på som pynt, og drys med chokoladepulver eller kakao. |
|
Opskriften er vist 12707 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne