Lammebov i karry med kål og kanel
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : Red : |
|
|
Skær lammekødet i store terninger. Pil og halver løget fra top til rod.
Varm olien i en bredbundet gryde og brun kødet heri. Tilsæt løg, karry, kanel og bland det hele godt. Tilsæt vand og bouillonterning samt evt. tørrede tomater. Lad kødet simre under låg i ca. 35 minutter. Skræl gulerødderne og skær dem i små terninger. Hæld rosinerne i en sigte og over hæld dem med kogende vand. Kog risene efter anvisningen på pakken og tilsæt gulerodsterningerne de sidste 2-3 minutter af kogetiden. Smag til med salt og bland rosinerne i risen. Anret det hele i et varmt fad. Kålen skæres i passende stykker og koger i 4-5 minutter i 6 dl kogende vand med ½ tsk. salt. Hæld kålen i en sigte og lad den dryppe af. Skær tomaterne i halve og læg dem i gryden med lammekød, hvor de blot lige skal have varmen. Smag til med salt og peber. Anret kålen i et varmt fad. Hæld kødblandingen over og server risene til. |
|
Opskriften er vist 7680 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 en dejlig rustik ret med masser af smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne