Kanelkage uden mælk
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ja Indsendt af : Sindahl Indsendt : Red : |
|
|
Den smeltede margarine og sukker røres sammen. Vandet røres i. Tilsæt herefter øvrige ingredienser.
Hæld dejen i en bradepande. Bag kagen i 30 min ved 200 C (180 i varmluft). Glasuren røres sammen og smøres på når kagen er afkølet. Tips: Man kan også komme glasuren på mens kagen er varm. Glasuren smelter herved ned i kagen, og giver en mere "våd" konsistens. |
|
Opskriften er vist 11900 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-09-05 15:55:01 det passer ikke hvad den anden sagde jeg syntes der skal mere vand i og lidt mere kanel i ps. det smager godt som muffins :) anonym - 2010-03-17 21:21:30 hmm... skulle der ikke stå ½dl vand? ellers bliver det da noget plask |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne