Søs' Gulerodsboller
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Ja Indsendt af : Hornbek Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes, gær røres ud i sukker og saltet samt lidt af mælken.
Danskvanden kommes i resten af mælken der samlet tilsættes. Ægget piskes let og tilsættes. Til sidst tilsættes mel, gulerødder og havregryn. Æltes godt igennem. Hæver 45 min. Tildækkes med et viskestykke og sættes lunt sted. Formes til boller og efterhæver tildækket i ca. 15. min. Bages i en forvarmet ovn i ca. 10 min ved 220 grader. |
|
Opskriften er vist 5413 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne