Paratha 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Mel og salt sigtes sammen.
Gnid olien ind i melet.
Vandet tilsættes langsomt, til der kan æltes en blød dej. Den æltes ca. 10 minutter, til den ikke længere klistrer. Dejen deles i 16 boller, som flades ud på let melet bord og rulles til cirkler på ca. 20 cm. De pensles med en smule ghee og foldes til halvcirkler, pensles igen og foldes til en trekant, som rulles tyndt ud på et melet bord. En stegepande opvarmes for jævn varme. Steg en udrullet trekant 1 minut på hver side, til den får brune pletter. Sættes til side. Steg de øvrige trekanter på samme måde Kom ghee på panden og steg parathabrødene, et ad gangen, i 1-2 minutter. Vendes en enkelt gang. (hold de allerede stegte brød varme i alufolie, mens de øvrige steges). |
|
Opskriften er vist 4027 gange,
og udskrevet 69 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne