Kylling Chop Suey
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingebrystet i strimler.
Damp kødet 2-3 min. i varm olie, uden at det tager farve. Tilsæt tynde porreringe, hvor mest muligt af det grønne er taget med. Desuden tynde skiver af bladselleri, finhakket løg samt finsnittet kinesisk kål eller hvidkål. Damp alt 3 min. og rør ofte i gryden. Intet må brune. Tilsæt de skiveskårne champignoner og bouillon. Lad retten småsnurre 2-3 min. Rør en smørbolle af smør og maizenamel. Jævn retten under konstant omrøring. Rør til smørbollen er opløst. Lad retten småkoge 2 min. Tilsæt bambusskud skåret i strimler, samt velafdryppede bønnespirer. Smag retten til med sojasauce og salt. Når de sidstnævnte grønsager er gennemvarme er retten færdig. Server retten med løse ris og sojasauce. |
|
Opskriften er vist 12898 gange,
og udskrevet 347 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Dorthe - 2009-05-12 19:36:24 Dejlig ret. Vi fik kinesiske nudler til. Kinakålen kom især til sin ret. Vil dog ikke bruge bønnespire næste gang, de har tendens til jordsmag og det er en skam for resten af smagsoplevelsen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne