Kylling Chop Suey

Kylling Chop Suey, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 kyllingebryst
2 spsk.olie
2 porrer
3 stilkebladselleri
1 stort finhakket løg
250 g.kinesisk kål eller hvidkål
10 champignoner i skiver
1 lille dåse bambusskud
500 g.bønnespirer
2.5-3 dl.bouillon
1 spsk.smør
2 spsk.maizenamel
2-3 spsk.sojasauce
 evt.salt
 
 Tilbehør:
 løse ris
 sojasauce
 
Opskrift:
Skær kyllingebrystet i strimler.
Damp kødet 2-3 min. i varm olie, uden at det tager farve.

Tilsæt tynde porreringe, hvor mest muligt af det grønne er taget med. Desuden tynde skiver af bladselleri, finhakket løg samt finsnittet kinesisk kål eller hvidkål. Damp alt 3 min. og rør ofte i gryden. Intet må brune.

Tilsæt de skiveskårne champignoner og bouillon. Lad retten småsnurre 2-3 min.

Rør en smørbolle af smør og maizenamel. Jævn retten under konstant omrøring. Rør til smørbollen er opløst. Lad retten småkoge 2 min.

Tilsæt bambusskud skåret i strimler, samt velafdryppede bønnespirer. Smag retten til med sojasauce og salt. Når de sidstnævnte grønsager er gennemvarme er retten færdig.

Server retten med løse ris og sojasauce.





karakterer:
Opskriften er vist 12898 gange,
og udskrevet 347 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-05-12 19:36:24
Dejlig ret. Vi fik kinesiske nudler til. Kinakålen kom især til sin ret. Vil dog ikke bruge bønnespire næste gang, de har tendens til jordsmag og det er en skam for resten af smagsoplevelsen.