Squash og pinjekerne kager
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Frederikke Indsendt : Red : |
|
|
Varm ovnen op til 180 grader
Bland squash, mel, bagepulver, salt og mandler i en stor skål. Bland æg, sukker, piskefløde, olie og pinjekerner i en anden skål. Hæld blandingen op i den første skål, og rør det godt sammen med et piskeris eller en træske. Fyld papirsformene ca. 3/4 op med dej og bag kagerne i 20-25 minutter, eller til en tandstikker stukket ind i midten, kommer ud uden dej. Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle af. Glasur: Pisk ingredienserne sammen til en let og smørbar konsistens. Smør den på kagerne, og drys nogle få pinjekerner på hver inden serveringen. Du kan nøjes med at drysse flormelis på de af kølede kager. Tips: Her er en god måde at bruge squash på, og tilmed få dine børn til at spise dem. De opdager ingenting, men vil helt sikkert bede om flere. Voksne vil synes det er et hit. |
|
Opskriften er vist 4020 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne