Citron/Appelsin marineret laks med ovnbagte grønt

Citron/Appelsin marineret laks med ovnbagte grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Admire

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 stk.Laks
 Skalden fra en citron
 Skalden fra en appelsin
1-2 fedhvidløg
 Gulerødder
 Rødløg
 asparges
 Rapsolie
 
Opskrift:
Jeg har igennem mange år lavet denne opskrift i mange år som et virkeligt velsmagende sundt aftens måltid.

Læg to stykker laks (100 gram+) i en skål med olie. Skær et fed hvidløg i skiver og læg ved. Riv skallen fra en citron og en appelsin og smid det ned.
Sæt et låg på skålen og lad laksen marinere i køleskabet i 24 timer.

Når laksen er færdig marineret så forvarm ovnen til 200 grader.

Skær grøntsagerne ud og læg dem i et ildfast fad. Vælg frit mellem hva grøntsager du lige har hjemme. Du tager ikke på af grøntsager. Spis så mange du kan og mix dem. Alle grøntsager har forskellige sammensætninger og funktioner.

Læg olie ved. Jeg bruger raps olie til alt madlavning da det er en sund olie.

Lad grøntsagerne stege i ovnen i 20 minutter. Læg laksen på panden og vend den jævnligt indtil den har en brunlig overflade og man kan ane lidt sort i kanterne.

Nyd derefter et meget sundt måltid.





karakterer:
Opskriften er vist 20619 gange,
og udskrevet 263 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu