Stegt lammekølle med pancetta/bacon salvie og rosm
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Skær ind i kødet, til du møder benet. Følg benet med kniven til begge sider, så du får en lomme mellem benet og kødet.
Prik huller i skindet 6-8 gange jævnt fordelt over køllen. Åbn snittene en smule med fingrene. Knus halvdelen ag salvien med hvidløg og 1 tsk salt i en morter. Tilsæt derefter citronsaft, 2 tsk olivenolie, resten af salvien og den grofthakkede rosmarin. Blandingen fyldes i hulderne og i "lommen" langs benet. Skub til sidst pancetti/bacon ind i alle åbninger. Smør en forvarmet bradepandepande med lidt olie og læg lammekøllen på den. Steg i ovnen ved 225 grader og vend køllen ca hver halve time til den er færdig. Stegetid: Rød - 10 min pr 450 gr + 20 min. Medium - 13 min pr 450 gr + 20 min Gennemstegt - 20 min pr 450 gr + 20 min Tips: Hvis du ikke har en morter, kan du hakke ingredienserne groft. Retten smager dejlig med rosmarin kartofler. |
|
Opskriften er vist 5674 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne