Lammekølle med pancetta salvie og rosmarin
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : plet Indsendt : Red : |
|
|
LAMMEKØLLEN:
Skær ind i kødet til du møder benet. følg benet med kniven til begge sider så du får en lomme mellem benet og kødet. Prik huller i skindet 6-8 gange jævnt fordelt over køllen. åbn snittene en smule med fingrene. Knus halvdelen af salvien med hvidløg og 1 tsk salt i en morter. tilsæt derefter citronsaft, 2 tsk olivenolie, resten af salvien og den grofthakkede rosmarin. Blandingen fyldes i hullerne og i "lommen" langs benet. Skub til sidst pancetti/bacon ind i alle åbninger. Smør lidt olie på en forvarmet bradepande (helst tykbundet) og læg lammet på den. Steg i ovnen på 225 grader ov vend køllen ca hver halve time til den er færdig. Stegetid: Rød - 10 min pr 450 gr + 20 min Medium - 13 min pr 450 + 20 min Gennemstegt - 20 min pr 450 gr + 20 min Lad altid kødet hvile mindst 10 min før du skærer det ud. |
|
Opskriften er vist 6063 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne