Svineleverpate
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Indsendt : Red : |
|
|
Svineleveren kan hakkes eller blendes sammen med de andre dele.
Rør alle delene til farsen sammen i en røreskål.
Tænd ovnen på 200 grader.
Smør aluformen med olie og hæld farsen i.
Sæt formen i ovnen ca. 30 minutter. Prik med en strikkepind i farsen, når stegetiden er gået. Farsen skal virke helt fast. Eller brug et stegetermometer. Centrumtemperaturen skal være 75 grader.
Vip farsretten ud af formen og skær pateen i skiver ved servering.
|
|
Opskriften er vist 15088 gange,
og udskrevet 349 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne