Yakitori med okra og saltede agurker
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Japan Indsendt : |
|
|
Saltede agurker:
Skræl agurken og flæk den på langs. Gnid salt på hele overfalden og lad den marinere mindst en halv time og gerne et par timer Skær agurken i skiver på 0.5 cm. Læg træspyddene i vand. Tænd grill, eller varm en grillpande godt op. Skær kyllingekødet i tern og sæt dem på grillspyd, så der er fire stykker kød på hvert spyd. Fordel stykker af forårsløg, halve okra og shitakesvampe på hver sine spyd. Kog sojasauce, shake og mirin sammen til yakitori-saucen og smag til med sukker. Lad saucen simre i 5 minutter. Grill kyllinge- og grøntsagsspyddene på den varme grill eller grillpande. Sørg for at grille dem på alle sider og pensl hele tiden med yakitori-saucen. De enkelte grillspyd har ikke samme tilberedningstid, det variere fra 3-10 minutter. Server grillspyddene varme med japanske ris og saltede agurker. |
|
Opskriften er vist 13696 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer AJPP - 2012-06-25 15:34:11 Den her ret er super lækker og smager guddomelig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne