Kakao marengs
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : mig Indsendt : Red : |
|
|
Æggehviderne piskes meget stive, og gerne lidt ekstra, inden eddiken og halvdelen af sukkeret og kakaoen kommes i.
Pisk igen til det hele er sejt, og vend så resten af sukkeret og kakaoen forsigtigt i. Dejen kan tilsættes hakkede mandler eller hakkede valnøddekerner. Sættes i toppe med to teskeer på en plade med bagepapir. Sættes i en forvarmet ovn. Bages i 1 time, ved 110° og tørres med ovndøren på klem. Når de løsner sig er de færdige. Afkøler på rist. |
|
Opskriften er vist 34526 gange,
og udskrevet 335 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (64 stemmer) |
|
Kommentarer Lærke - 2013-07-15 18:54:20 Hej skal de først bages i en time og så tøres og hvor langtidslån skal de det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne