Kalvetykkam med gratinéret spidskål og persilleragôut
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvetykkam uden ben Indsendt : Red : |
|
|
Krydr kødet med timian, salt og peber og steg det i en gryde i ca. 45 min (rosa steg).
Tilsæt en kop vand og efter 20 min. tages kødet op og hviler indpakket ½ time. Spidskål: Del spidskålen i 4, kog det mørt og lad det dryppe godt af. Krydr med salt og peber. Rul dem til små toppe. Kom creme fraiche rørt med ost og æggeblommer på og gratinér i ovnen. Persilleragôut: Snit forårsløgene, kom dem, hvidløg og lidt vand i en gryde og lad det koge 4 min med låg. Ærter og fintsnittede, friske asparges tilsættes og det holdes det varmt. Rør smør finthakket persille og den varme kalvefond til en grøn sauce, kom det i gryden og varm op til det koger og smag til. |
|
Opskriften er vist 17539 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2021-04-12 09:51:07 Spidskål gratineres under grill indtil den er gylden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne