Mormors kylling i hvidkål

Mormors kylling i hvidkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Lotte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stor kylling
0.5 fint snittet hvidkål
5-6 revne gulerødder
2 fint snittede porrer
1 l.kogende vand
1 Bouillonterning, høns
0.5 tsk.peber efter smag
1.5 tsk.salt efter smag
 
 Tilbehør:
 Nye kartofler
 
Opskrift:
Bland grønsagerne og fyld så meget i kyllingen som der er plads til (skal ikke lukkes) Læg de resterende grønsager i den dybe del af en stegeso eller Rømertopf, læg kyllingen ovenpå. Opløs bouillonterning i det kogende vand og bland salt og peber i.
Hæld bouillonen over kylling og grønsager, rør i bouillonen undervejs, så alt smag kommer med.
Låget lægges på og den sættes i forvarmet ovn ved 200 gr. i 2½-3 timer. Vend kyllingen midt unver stegningen.

Inden servering:
Kyllingen tages op og skæres i 8 stk. "Saucen" smages til om nødvendigt, hvorefter kyllingestykkerne lægges tilbage på grønsagerne.
Serveres med nye kartofler





karakterer:
Opskriften er vist 17456 gange,
og udskrevet 289 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu