Mormors kylling i hvidkål
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Lotte Indsendt : Red : |
|
|
Bland grønsagerne og fyld så meget i kyllingen som der er plads til (skal ikke lukkes) Læg de resterende grønsager i den dybe del af en stegeso eller Rømertopf, læg kyllingen ovenpå. Opløs bouillonterning i det kogende vand og bland salt og peber i.
Hæld bouillonen over kylling og grønsager, rør i bouillonen undervejs, så alt smag kommer med. Låget lægges på og den sættes i forvarmet ovn ved 200 gr. i 2½-3 timer. Vend kyllingen midt unver stegningen. Inden servering: Kyllingen tages op og skæres i 8 stk. "Saucen" smages til om nødvendigt, hvorefter kyllingestykkerne lægges tilbage på grønsagerne. Serveres med nye kartofler |
|
Opskriften er vist 17456 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne