Vildsvin i mjødmarinade
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinekoteletter Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Anse Indsendt : Red : |
|
|
Vildsvinekoteletterkommer i et passende henkogningsglas (sylteglas) med patentlukke.
Krydderier og knust hvidløg tilsættes. Tilsæt olien. Hæld mjød/øl over så det lige dækker. varm op i vandbad så det ligenøjagtig ikke koger. Luk glasset. Koteletterne ser nu kedeligt grå ud, men det betyder ikke noget. Nu plejer det at være holdbart i op til 3 uger ved kølig opbevaring. Når det skal serveres, trækkes gummiringen i glasset et par timer før. Koteletterne tages op og dryppes af. De steges 2 min på hver side på en rygende varm pande. Af mjød/øl laves der naturligvis sovs. Der serveres kartofler og dagens grønsager som tilbehør. Tips: Mjød er i denne forbindelse IKKE produkterne fra Dansk Mjød. Det anbefales at lave mjød efter en af Mjodvitnir's opskrifter på www.mjodvitnir.dk - så har man også den fornøjelse. En god, let bitter mjød er bedst. Hvis man bruger produkter fra Dansk Mjød, skal de fortyndes til ca. 8% Vestmalle 2 er en belgisk øl, der føres af alle større dagligvarebutikker. |
|
Opskriften er vist 7716 gange,
og udskrevet 80 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne