Okra-gemyse
Indsendt : Red : |
|
|
Vask okraerne, skær stilkene af og læg okraerne i kogende vand tilsat salt og eddike.
Kog okraerne i ca. 15 minutter.
Flå tomaterne og fjern kærnerne. Skær tomatkødet i terninger. Varm olien. Kom okra, tomater, hakket persille og karse, salt, peber, paprika og citronsaft i olien. Pres hvidløget over og lad det småkoge et par minutter. Anret gemysen i en skål og server den varm eller kold. |
|
Opskriften er vist 3202 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne