Jordnødsmør
Fryseegnet : ja Indsendt af : Patrick L. Indsendt : Red : |
|
|
Jordnødderne ristes let på en pande med salt eller de ristes i ovn ved 150 grader i ca. 20 minutter.
De køres gennem kødhakkeren et par gange til de har fået en flydende konsistens. Jordnøddesmørret smages til med sirup og røres godt med olien. Smørret kommes på glas og bruges f.eks. istedet for smør på brødet. |
|
Opskriften er vist 4837 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne