Kalverullesteg med friske krydderurter
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvespidsbryst Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Spidsbrystet flækkes med en skarp kniv, det skal stadig hænge fast i den ene side, så det bliver ET stort stykke som nu vil kunne rulles sammen.
Bred kødet ud og fordel hakket persille, hakket basilikum, hakket salvie, hvidløg salt og peber over kødet og rul kødet sammen. Snør med bomuldssnor. Brun kødet i fedtstof i en god gryde. Hæld Brun fond / Bouillon ved og lad kødet braisere mørt under låg og ved svag varme 2- 2½ time. Tag kødet op og hold det varmt, mens sovsen laves. Bland vin i stegeskyen og bring det i kog. Tilsæt fløde, jævn evt. og smag til med salt og peber. Kødet skæres i fine skiver ved serveringen. Serveres med smørdampet spinat, gulerødder og kartofler. |
|
Opskriften er vist 35553 gange,
og udskrevet 692 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Max Møller - 2018-05-13 16:05:29 God grundopskrift, som man kan justere efter behag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne