Porresuppe 03
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Stella Indsendt : Red : |
|
|
Porren skæres i skiver, kartofler og løg skæres i terninger. Kog grønsagerne i bouillon i en stor gryde til de er meget møre - ca. 25 min.
Blend det hele til en cremet konsistens. Varm op igen og tilsæt Pikant-osten i klatter. Rør til osten er smeltet, snag til med salt og peber. Rist baconterningerne sprødes og server til suppen. Drys med klippet purløg |
|
Opskriften er vist 11010 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer tove - 2010-02-27 18:00:21 Rigtig lækker suppe, let at lave. begtrup - 2009-11-09 18:49:38 denne porresuppe er den bedste vi har smagt den har det hele og kan stærk anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne