Choko muffins
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : ja Indsendt af : Patrick Indsendt : Red : |
|
|
Varm ovnen op til 180 grader.
Smelt chokolade (200 g.) og smør sammen. Afkøl det lidt. Bland mel, bagepulver og salt i en skål. Pisk æg, sukker, vanillekorn (og evt. kaffe) til en luftig æggesnaps med en el-håndmikser i en anden skål. Bland chokoladen og melblanding i. Vend den grofthakkede chokolade (60 g.) og grofthakkede nødder i. Blandingen vil være mere fast end almindelige muffins. Fordel dejen i smurte forme og glat den ud (kom lidt vand på fingeren). Bag dem i 15 min. Pas på at de ikke får for meget, for de skal være fugtige indvendig. Afkøl dem i 10 min., og vend dem ud på en bagerist. |
|
Opskriften er vist 12590 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne