Farseret Ribbenssteg
Hovedingrediens : Svinekød - Ribbenssteg Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Peter Indsendt : Red : |
|
|
Steg stegen ca. halvt
Skær stegen i skiver. så kommer det spændende: 1 skive steg - lidt fars - 1 skive bacon(røget Kæbesnitte) fars - steg - fars - bacon - fars - steg osv. I ovn ved ca. 180 gr. i 1 time. Der skal lidt væde ved, så man har noget til sovsen! Serveres med kartofler, tyttebær og asier. |
|
Opskriften er vist 7666 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne