Kong Frederiks Livret 02
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Fryseegnet : Ja Indsendt af : Birgitte Indsendt : Red : |
|
|
Kødet brunes godt på panden. Tag kødet af panden og svits løg, karry og paprika. Kom kødet tilbage på panden og lad det hele simre kort. Piskefløde, ketchup og engelsk sauce tilsættes. Koges op og lade det koge et par minutter.
|
|
Opskriften er vist 18337 gange,
og udskrevet 427 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Maj-Britt - 2012-05-13 18:17:29 Og i stedet for fløde.....Creme fine 7 % Maj-Britt - 2012-05-13 18:16:37 Jeg kogte ris til. Nem og smagfuld ret ! Mona - 2010-11-13 21:36:17 Nøjjj, det smagte godt! Jeg skar skinkeschnitzler ud i strimler og brugte madfløde i stedet for piskefløde. Det vil også smage godt med ris til, tror jeg. Sovsen alene er fantastisk. Det kan varmt anbefales, at lave denne ret. Lise - 2010-02-24 14:04:40 Hvad man bruger som kød basis, må vel være en " smags sag" ;O) Hvorfor ikke bruge skinke kød ? FLM - 2009-12-27 16:02:22 Kong Fiddes Livret er jo ikke med skinketern. Den laves med svinemørbrad!!! Claus - 2009-06-21 16:34:51 Lavede den lige i fredags efter at der havde været adskillige indlæg om den i radioen. Den vagte overordentlig stor begejstring. Lavede friturestegte pommes frites til,(ved godt at det ikke er oppe i tiden at lave frituremad, men det smagte nu godt). anonym - 2009-06-07 10:20:01 Det er en rigtig god ret. Den smager godt med nye kartofer. Jeg har lige smagt den på havnen i Sønderborg. En ret jeg selv vil prøve at lave. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne