Kong Frederiks Livret 02

Kong Frederiks Livret 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Birgitte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600-700 g.skinkekød i tern eller strimler
4 spsk.hakkede løg
1.5 spsk.karry
3 spsk.paprika
5 dl.fløde
4 spsk.ketchup
1 god sjat Engelsk sauce
 Lidtfedtstof til at brune i
 
 Tilbehør:
 Kogte kartofler eller pommes frites
 Hakkede løg
 Hakkede hårdkogte æg
 Hakkede syltede rødbeder
 
Opskrift:
Kødet brunes godt på panden. Tag kødet af panden og svits løg, karry og paprika. Kom kødet tilbage på panden og lad det hele simre kort. Piskefløde, ketchup og engelsk sauce tilsættes. Koges op og lade det koge et par minutter.






Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kong Frederiks livret

karakterer:
Opskriften er vist 18337 gange,
og udskrevet 427 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-13 18:17:29
Og i stedet for fløde.....Creme fine 7 %

  -   2012-05-13 18:16:37
Jeg kogte ris til. Nem og smagfuld ret !

  -   2010-11-13 21:36:17
Nøjjj, det smagte godt! Jeg skar skinkeschnitzler ud i strimler og brugte madfløde i stedet for piskefløde. Det vil også smage godt med ris til, tror jeg. Sovsen alene er fantastisk. Det kan varmt anbefales, at lave denne ret.

  -   2010-02-24 14:04:40
Hvad man bruger som kød basis, må vel være en " smags sag" ;O) Hvorfor ikke bruge skinke kød ?

  -   2009-12-27 16:02:22
Kong Fiddes Livret er jo ikke med skinketern. Den laves med svinemørbrad!!!

  -   2009-06-21 16:34:51
Lavede den lige i fredags efter at der havde været adskillige indlæg om den i radioen. Den vagte overordentlig stor begejstring. Lavede friturestegte pommes frites til,(ved godt at det ikke er oppe i tiden at lave frituremad, men det smagte nu godt).

  -   2009-06-07 10:20:01
Det er en rigtig god ret. Den smager godt med nye kartofer. Jeg har lige smagt den på havnen i Sønderborg. En ret jeg selv vil prøve at lave.