Nordby-æggekager

Nordby-æggekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
15-20 g.gær
150 g.sukker
2 spsk.fløde
3 æg
150 g.margarine
450 g.hvedemel
1 dl.korender
 
Opskrift:
Gæren smuldres i sukkeret og fløde, æg og margarine røres i. Blandingen æltes med hvedemel, til en ikke for fast dej, der hviler en times tid.

Dejen rulles tyndt ud på bageptaden (portionen rækker til 3 plader) og prikkes med en gaffel.

Derefter pensles med æg og drysses med korender.

Bag ved 150°C i ca. 10 min. Skær kagerne ud i firkanter på ca. 10x10 cm.

Kagerne spises med smør på.

Tips:

Nordby-æggekager er nær­mest en slags kiks. I dag bli­ver de som regel bagt uden korender og skæres i mindre stykker (6x6 cm).





karakterer:
Opskriften er vist 5658 gange,
og udskrevet 149 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu