Nordby-æggekager
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Gæren smuldres i sukkeret og fløde, æg og margarine røres i.
Blandingen æltes med hvedemel, til en ikke for fast dej, der hviler en times tid.
Dejen rulles tyndt ud på bageptaden (portionen rækker til 3 plader) og prikkes med en gaffel. Derefter pensles med æg og drysses med korender. Bag ved 150°C i ca. 10 min. Skær kagerne ud i firkanter på ca. 10x10 cm. Kagerne spises med smør på. Tips: Nordby-æggekager er nærmest en slags kiks. I dag bliver de som regel bagt uden korender og skæres i mindre stykker (6x6 cm). |
|
Opskriften er vist 5658 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne