Barbeque sauce 02
Fryseegnet : Nej Indsendt af : GrillBill Indsendt : Red : |
|
|
honningen varmes i en gryde, tilsæt peberne og løg og sauter indtil de er bløde men uden at tage farve (ca. 5 min) tilsæt resten af ingredienserne og lad saucen simre utildækket indtil den er tyk (15min). Saucen kommes i en blender (*** LIDT AF GANGEN ***) Husk det nu LIDT AF GANGEN hvis Du ikke vil ha' grillsauce over hele køkkenet) alternativt kan du blende løg, chili og peberfrugter til at starte med.
Smag til, saucen skal være sød og hot Hvis saucen er for tyk, tilsæt mere 7UP Saucen afkøles og serveres kold Kan holde sig flere måneder i køleskab |
|
Opskriften er vist 5795 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne