Medaljoner med karry og kokosmælk

Medaljoner med karry og kokosmælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Skrevet 30. marts 2009 af Tanya Hjorth Hansen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 medailloner af svinefilet
2 tsk.olie
 salt
 peber
 
 Karrysauce:
1 tsk.olie
1 spsk.rød karrypasta
2 dl.kokosmælk
1 spsk.fiskesauce
1 spsk.sukker
 saften fra ½ lime
 
 Grøntsager:
1 gul squash
1 grøn squash
1 rød peberfrugt
1 fedhvidløg
1 tsk.ingefær
1 tsk.olie
 salt
 peber
 
 Pynt:
 Persille
 
Opskrift:
Olien varmes op i en wok og karrypastaen svitses heri. Tilsæt kokosmælk og lad saucen koge igennem. Smag til med fiskesauce, limesaft, sukker og salt.
Skræl den gule og grønne squash i tynde strimler med en kartoffelskræller. Skær peberfrugten i strimler. Svits det finthakkede hvidløg og ingefær på en pande med olie og tilsæt peberfrugten. Svits i fem minutter. Vend squashene i og steg videre i ca. 2 minutter. Smag til med salt og peber.
Krydr medaillonerne med salt og peber. Varm olien på en pande ved god varme. Brun kødet 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og lad medaillonerne stege færdig i ca. 2 minutter på hver side.
Anret retten på en tallerken og server!





karakterer:
Opskriften er vist 4008 gange,
og udskrevet 84 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu