Medaljoner med karry og kokosmælk
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : Skrevet 30. marts 2009 af Tanya Hjorth Hansen Indsendt : Red : |
|
|
Olien varmes op i en wok og karrypastaen svitses heri. Tilsæt kokosmælk og lad saucen koge igennem. Smag til med fiskesauce, limesaft, sukker og salt.
Skræl den gule og grønne squash i tynde strimler med en kartoffelskræller. Skær peberfrugten i strimler. Svits det finthakkede hvidløg og ingefær på en pande med olie og tilsæt peberfrugten. Svits i fem minutter. Vend squashene i og steg videre i ca. 2 minutter. Smag til med salt og peber. Krydr medaillonerne med salt og peber. Varm olien på en pande ved god varme. Brun kødet 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og lad medaillonerne stege færdig i ca. 2 minutter på hver side. Anret retten på en tallerken og server! |
|
Opskriften er vist 4008 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne