Jomfruhummer i ovn med krydderurter
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Klip toppen af hummerhalerne, start ved hovedet og klip ned, rundt ved halen og op til hovedet igen. Læg hummerne tæt sammen i en lille bradepande. Bland resten af ingredienserne og fordel dem over halerne med en ske. Sæt fadet i ovnen ved 250 grader i 8-10 min. Serveres med cironbåde og brød.
|
|
Opskriften er vist 15881 gange,
og udskrevet 371 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer C.Larsen - 2009-11-30 21:33:36 super godt, og al "afaldet" fra hummerne skallerne, hovedet, og hvad man ellers piller af, kan sammen med løg,chili og andre velsmagende krydderier og lidt hvidvin - koges ned til en fond, som sagtens fungerer som en "sovs", der kan jævnes let med philidelfia flødeost. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne