Citronmarinade, krydret
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser blandes og vi er klar til "at køre". Særdeles velegnet til lammekølle- og/eller koteletter samt kylling og/eller kyllingeudskæringer.
De hele stykker kød bør steges/grilles i ovnen. Kødet pensles og opbevares utildækket, hvis muligt, i 1-2 timer før stegningen. Marinaden har en evne til, at lukke porerne i kødet, således alt saft og kraft bliver der hvor det skal. (Med mindre du "punktere det" med en stegegaffel, når det er stegt/grillet). Den overskydende marinade bruges til, at pensle med under stegningen. |
|
Opskriften er vist 30976 gange,
og udskrevet 346 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne