Urte- og tomatdip
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Bland aller ingredienserne til en dipsauce, og lad den stå og trække i køleskabet, gerne et par timer, før den skal servers. Drys evt. med lidt chilipulver lige inden servering.
|
|
Opskriften er vist 7240 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbet - 2011-10-11 16:24:18 Det kan jo så næppe være en tomatdip? ( der er ingen tomater i!) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne