Chokoladetrøffelkager 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Er ikke fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Smør en kageform på 18 cm og beklæd bund og sider halvvejs op med bagepapir.
Kom sukkeret i en stor, tykbundet gryde sammen med fløde, mælk, smør og vaniljekorn. Opvarm over svag varme, indtil sukkeret er opløst. Bring gryden i kog og lad den koge i 5-10 min under jævnlig om røring, indtil temperaturen når 115 grader på et sukkertermometer. Alternativt kommes en teskefuld af blandingen i e skål med isvand. Man skal derefter kunne rulle blandingen til en bold mellem fingrene.) Tag gryden af varmen og pisk chokolade i blandingen, indtil det er smeltet. Hæld blandingen i formen og lad dejen hvile i nogle timer, indtil den er fast. Tag kagen ud af formen og fjern papiret. Skær kagen i små firkanter. Stil kagerne på en bakke med bagepapir, så de kan tørre. Hvis kagerne skal pyntes, kommes chokoladen i en porcelænsskål og stilles over en kasserolle med simrende vand, indtil chokoladen er smeltet. Hold et stykke kage mellem pege- og tommelfinger og dyp det i chokoladen, så bund er 2 mm af siderne bliver dækket. Stil tilbage på papiret, så chokoladen kan stivne. |
|
Opskriften er vist 16000 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Mariam - 2016-04-28 18:02:57 Mmmmmmh lækre kager |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne