Heart Beater Laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Fryseegnet : nej Indsendt af : Mette Indsendt : |
|
|
Læg laksefileterne med skinsiden nedad i et teflon belagt fad.
Drys med lidt allround krydderi. Dæk laksefileterne med de friske spinat blade. Skær tomaterne i skiver og læg dem hen over spinaten. Top af med Chevre gedeost på toppen. Dæk fadet med staniol og put det i ovnen i 30 min ved 220 C. Server med nye kartofler med persille drys. Tips: Læg spinat og tomater lige ovenpå laksen så de ikke glider af i ovnen. Det ser flottest ud når man serverer. |
|
Opskriften er vist 6136 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne