Chokolade palmiers

Chokolade palmiers, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 palmiers

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet.

Indsendt :     

Ingredienser:
25 g.letbitter chokolade
50 g.sukker
250 g.butterdej
 
 pisket æg til at pensle med
 Sukker til pynt
 
Opskrift:
Smør 2 bageplader let. Riv chokoladen og bland med 25g af sukkeret. På en bordplade, der er let drysset med mel, rulles dejen ud til et 20 cm kvadrat og drysses med resten af sukkeret. Forsæt med at rulle dejen, indtil firkanten måler ca. 28 cm på tværs. Smør med det piskede æg og drys med chokoladeblandingen. Rul dejen sammen fra den ene side og ind til midten, og rul derefter den anden side ind, så de to ruller mødes på midten. Smør med en smule pisket æg på misten, hvor de to ruller mødes. Med en skarp kniv skæres nu tynde skiver på tværs af rullerne. Rul dem en smule med kagerullen, så de bliver flade, og læg dem derefter på bagepladerne. Bag i en forvarmet ovn ved 220 grader i ca. 10 min, indtil de er gyldne. Læg småkagerne til afkøling på en bagerist. Derpå drysses sukker over.





karakterer:
Opskriften er vist 6825 gange,
og udskrevet 98 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu