Chokolade palmiers
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Er ikke fryseegnet. Indsendt : |
|
|
Smør 2 bageplader let. Riv chokoladen og bland med 25g af sukkeret. På en bordplade, der er let drysset med mel, rulles dejen ud til et 20 cm kvadrat og drysses med resten af sukkeret. Forsæt med at rulle dejen, indtil firkanten måler ca. 28 cm på tværs. Smør med det piskede æg og drys med chokoladeblandingen. Rul dejen sammen fra den ene side og ind til midten, og rul derefter den anden side ind, så de to ruller mødes på midten. Smør med en smule pisket æg på misten, hvor de to ruller mødes. Med en skarp kniv skæres nu tynde skiver på tværs af rullerne. Rul dem en smule med kagerullen, så de bliver flade, og læg dem derefter på bagepladerne. Bag i en forvarmet ovn ved 220 grader i ca. 10 min, indtil de er gyldne. Læg småkagerne til afkøling på en bagerist. Derpå drysses sukker over.
|
|
Opskriften er vist 6825 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne