Cokolade- og nøddecookies
Hovedingrediens : Nødder - Peanuts Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør 2 bageplader let.
Pisk det blødgjorte smør og sukker sammen til en lys og cremet konsistens. Tilsæt æg, mel, bagepulver og havregryn og pisk til en jævn blanding. Rør grofthakket chokolade og peanuts i dejen. Med en dessertske lægges skefylde af dejen på bagepladerne med en smule luft imellem. Tryk kagerne en smule flade med en gaffel. Bag i en forvarmet ovn ved 180 grader C. alm. ovn i 15-20 min, indtil de er svagt gyldenbrune. Lad kagerne stå på bagepladen i 2 min og flyt dem derefter over på en bagerist til afkøling. Server eventuelt drysset med flormelis. |
|
Opskriften er vist 33580 gange,
og udskrevet 274 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne Hansen - 2014-02-12 16:27:41 DETTE HAR INTET AT GØRE MED AMERIKANSKE COOKIES!! Jeg lille have mine cookies store, så jeg lavede kun 16 stk. Alligevel blev de for små og flød slet ikke ud. En udmærket småkage men absolut INTET at gøre med amerikanske cookies. Jeg vil lede efter en anden opskrift, næste gang jeg vil bage cookies. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne