Sprøde småkager med brandy
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Beklæd 2 bageplader med bagepapir.
Læg 2 træskeer parallelt på bordet med 1 cm's mellemrum. Si mel og ingefær ud på et stykke bagepapir. Opvarm smør, sukker og sirup i en kasserolle, indtil smørret opløses. Tag kasserollen af varmen og rør mel, ingefær og brandy i. Rør sammen til en jævn blanding. Læg 3 dessertskefulde dej på den ene bageplade med god afstand imellem og bag i en forvarmet ovn ved 190 grader i 6-8 min, indtil småkagerne er løbet ud til en tynd struktur. Tag paletkniven, læg dem over træskeerne og tryk dem godt ned mellem skeerne. Lad resten af sammen måde( bliver de hårde, skal de blot en tur i ovnen i nogle få sekunder for at blive bløde igen). Bag den resterende dej på den anden bageplade, mens småkagerne formes. Kom chokoladen i en porcelænsskål og stil den over en gryde med simrende vand, indtil chokoladen er smeltet. Dyp kanterne på småkagerne i chokoladen og lad dem tørre på en bakke beklædt med bagepapir. |
|
Opskriften er vist 5158 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne