Helleflyndersteak med olivengremolata

Helleflyndersteak med olivengremolata, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Helleflyndersteak med olivengremolata, billede 4 Helleflyndersteak med olivengremolata, billede 1 Helleflyndersteak med olivengremolata, billede 2 Helleflyndersteak med olivengremolata, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Helleflyndersteak 1 helleflyndersteak vejer ca. 200 gram
   
  Gremolata:
30 gram Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
30 gram Oliven. grønne. uden sten. i saltlage
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
0.25 dl. Ristede pinjekerner 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 dl. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
0.25 dl. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Læg steakene i et ovnfast fad.

Bland hakkede oliven, citronskal, pinjekerner og persille og kom blandingen hen over fisken. Dryp med citronsaft og olivenolie og krydr med salt og peber.

Bag fisken i ca. 20 min. ved 225 grader C. alm. ovn.

Server med brød og grønsager.





karakterer:
Opskriften er vist 54139 gange,
og udskrevet 287 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5966 (1420 kcal)
KJ pr. Pers. 1491 (355 kcal)
Vægt ialt 1131 gram
Vægt pr. Pers. 282 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 527 KJ (125 kcal)
Protein 18.5 gram
Fedt 5.5 gram
Kulhydrat 0.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu