Bagt helleflynder med enebær
Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tør helleflynderfileterne, og læg dem på en bageplade på et stykke letsmurt alufolie.
Skindsiden skal være nedad.
Knus enebærrene, og fordel dem oven på fisken sammen med lidt salt. Varm ovnen op til 250 grader C. alm. ovn. Bag fisken på næstøverste rille ca. 8 minutter, til den føles fast ved et let tryk med fingeren. Server med små kartofler og grønsager: Skræl gulerødderne, og skær dem i meget tynde skrå skiver. Snit bladselleri, og skær forårsløgene også i skrå skiver. Svits først gulerødderne et par minutter i smørret, uden de tager farve. Tilsæt resten, og varm igennem. Kom honning på, og lad den smelte, og smag til med citronsaft. Lad grønsagerne simre, til de er tilpas møre, men stadig sprøde. |
|
Opskriften er vist 16740 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne