Bagt helleflynder med enebær

Bagt helleflynder med enebær , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Bagt helleflynder med enebær , billede 4 Bagt helleflynder med enebær , billede 1 Bagt helleflynder med enebær , billede 2 Bagt helleflynder med enebær , billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.helleflynderfileter med skind
2 spsk.hele tørrede enebær
 Salt
4 gulerødder
2 stilkebladselleri
1 bdt.forårsløg
20 g.smør
1 spsk.akaciehonning
0.5 citron saften heraf
 
Opskrift:
Tør helleflynderfileterne, og læg dem på en bageplade på et stykke letsmurt alufolie. Skindsiden skal være nedad.

Knus enebærrene, og fordel dem oven på fisken sammen med lidt salt.

Varm ovnen op til 250 grader C. alm. ovn. Bag fisken på næstøverste rille ca. 8 minutter, til den føles fast ved et let tryk med fingeren.

Server med små kartofler og grønsager:

Skræl gulerødderne, og skær dem i meget tynde skrå skiver. Snit bladselleri, og skær forårsløgene også i skrå skiver. Svits først gulerødderne et par minutter i smørret, uden de tager farve. Tilsæt resten, og varm igennem. Kom honning på, og lad den smelte, og smag til med citronsaft. Lad grønsagerne simre, til de er tilpas møre, men stadig sprøde.





karakterer:
Opskriften er vist 16740 gange,
og udskrevet 185 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu