Iskold chokolademousse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Kom chokoladestykkerne i en porcelænsskål sammen med kakaopulver, sirup og mælk. Stil skålen over en gryde med simrende vand, indtil blandingen er smeltet.
Rør ingredienserne let sammen. Slå æggene ud i en stor skål og pisk, indtil de er tykke og blege. Pisk piskefløden i en separat skål, indtil den lige begynder at danne små toppe. Kom chokoladeblandingen og de piskede æg og vend det hele med en stor metalske. Fold piskefløden i og vend blandingen over i serveringsskåle eller i et plastbæger. Lad den stå i fryses i en stor beholder, tages moussen op med en isportionsske, lægges i en skål og stilles tilbage i fryserne indtil brug. Server desserten dekoreret med høvlet chokolade eller forskellige chokoladefrmer. |
|
Opskriften er vist 6523 gange,
og udskrevet 106 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne