Spanske lammemedaljoner på grill med citrussalat
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
|
|
Læg lammemedaljonerne i en marinade bestående af hvidløg, paprika, timian, sherry og olivenolie. Lad kødet trække i mindst 1 time i køleskab.
Til salsa sauteres hvidløg, kommen, paprika og timian i olivenolie 2 min. Kom hvidvinseddike og vand ved og lad det koge ind til det halve. Smag til med salt. Skær skrællen af grape og appelsin, så den hvide hinde er væk. Skær grape- og appelsinfileterne fri af hinden, og læg dem i et fad. Bland med rosiner, oliven, hakket mynte og sherry. Lad salaten trække i mindst 1 time. Pynt med rucolasalt og friske mynteblade. Grill lammemedaljonerne 3½-4 min. på hver side på havegrillen eller grillpanden, og lad dem hvile tildækket 5 min. Krydr med salt. Anret lammemedaljonerne på tallerkener sammen med citrussalat, salsa de mojo og kogte kartofler og brød. |
|
Opskriften er vist 11500 gange,
og udskrevet 304 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne