Pebersovs
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Tummes Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svits løg og champigning i en pande, og tilsæt 2 spsk peberkort - mos den ene spsk. for at forstærke pebersmagen.
Tilsæt derefter spiritussen eller vinen og tilsæt desuden 2 dl vand. Lad det koge ned og og tilsæt så fløden. Smag til med salt, peber og paprika. Tips: Det smager endnu bedre hvis det laves i en pande man har bruge til at stege bøfferne i. Man kan som pynt tilsætte lidt flere peberkorn. |
|
Opskriften er vist 195013 gange,
og udskrevet 3247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (71 stemmer) |
|
Kommentarer Tanne - 2021-02-12 14:02:07 Det er bare en Mega God Sovs. Thomas G - 2020-04-11 19:13:51 Har lavet den sovs adskillige gange nu. En drøm hver gang !! Jytte - 2018-03-16 18:30:27 Dejlig skarp smag Jannie - 2014-08-10 19:57:25 Hvor kan man købe Trøffel/kantarel boullion henne ? Værebro - 2012-11-03 13:26:53 Synes det er lidt ærgeligt med champignon og trøffel i en pebersauce. Jeg synes det giver en forkert smag. Hellere bruge lidt dijon sennep og honning til at smage til med. Vil give den 5ud af 10, det kan man nemt lave bedre, efter min mening. Per - 2012-09-11 08:26:49 Pas på med bouillonen, det er formentlig ikke koncentreret bouillon der menes her, som det du KAN købe på flaske/glas. rasmus - 2011-12-23 16:13:27 Jeg laver den uden champignon og trøffel kantaral bulion og kun med en kvart fløde. Kan varmt anbefales Thomas - 2011-04-06 21:28:59 #Anja, alt efter hvilke du bruger - kan det godt være du skal skylle dem. Nogle af dem ligger i en lage der ikke smager særlig godt. #Alexander, det skal tilsættes sammen med vand. Det er en ½ liter fløde. Anja - 2010-10-22 19:10:12 Jeg synes simpelthen ikke den smager ret godt. Jeg forstår ikke at den kan få så høj en karakter. Den smager alt for meget af syltet madagascar peber. Alexander - 2010-10-19 13:07:57 Lyder lækkert med alle de råvarer. Er nok ikke den helt store gourmet kok og derfor spørg jeg så nu om flg.: Hvor skal flg. bruges og i hvilke række følge? 3 spsk flydende kalve/okse boullion 2 spsk flydende trøffel/kantarel boullion Paprika Hvor meget er 1/2 fløde er det én halv ltr eller 1/2 dl? Signe - 2009-12-17 09:58:51 Fantastisk sauce! Thomas - 2009-04-06 21:23:29 Super, super lækker sovs - den bedste jeg nogen sinde har smagt...! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne