Kanel filos med frugt og nøder
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet. Indsendt : |
|
|
Med en varm kniv skæres chokoladen i 6 stykker på tværs.
Læg et stykke filodej på en bordplade og pensel med en smule pisket æg. Læg en anden dejplade over den første og pensl igen med ægget. Skær dejstykket i firkanter. Læg et stykke chokoladebar på en firkanterne. Fold de to korte ender ind over chokoladen og smør med mere æg. Rul dejen sammen, så chokoladen er pakket helt ind. Gøre det sammen med resten af dejen. Stil dejrullerne koldt i 30 min. Bland sukker og kanel. Opvarm 5 cm olie i en stor gryde til 180-190 grader. Kom halvdelen af filo rullerne i gryden og lad dem stege ca. 2 min, indtil de er gyldne. Tag dem op med en hulske, og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Steg resten på samme måde. Vend filo rullerne i kanelsukkeret og server drysset med ristede nøder. |
|
Opskriften er vist 4106 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne