Kanel filos med frugt og nøder

Kanel filos med frugt og nøder , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet.

Indsendt :     

Ingredienser:
200 g.frugt- og nøddechokoldebar
8 plader filodej
1 æg (pisket)
40 g.sukker
1 tsk.stødt kanel
 
 olie til at friturestege i grofthakkede, ristede hasselnødder eller mandler til at pynte med
 
Opskrift:
Med en varm kniv skæres chokoladen i 6 stykker på tværs.

Læg et stykke filodej på en bordplade og pensel med en smule pisket æg. Læg en anden dejplade over den første og pensl igen med ægget. Skær dejstykket i firkanter. Læg et stykke chokoladebar på en firkanterne. Fold de to korte ender ind over chokoladen og smør med mere æg. Rul dejen sammen, så chokoladen er pakket helt ind.
Gøre det sammen med resten af dejen.
Stil dejrullerne koldt i 30 min.

Bland sukker og kanel. Opvarm 5 cm olie i en stor gryde til 180-190 grader. Kom halvdelen af filo rullerne i gryden og lad dem stege ca. 2 min, indtil de er gyldne. Tag dem op med en hulske, og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Steg resten på samme måde.

Vend filo rullerne i kanelsukkeret og server drysset med ristede nøder.





karakterer:
Opskriften er vist 4106 gange,
og udskrevet 108 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu