Chokoladepudding med hasselnøddesaue
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Er ikke fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Smør en 1,2 i buddingeform og beklædbunden med bagepapir.
Smelt letbitter og hvid chokoladei hver sin skål over simrende vand. Pisk smør og sukker sammen i en skål til en let og cremet konsistens. Lidt efter lidt piskes æggene i smørret og en smulle mel til, så blandigen ikke skiller. Fold resten af melet i skålen og kom halvdelen af blandingen over i en anden skål. Rør letbitter chokolade i den ene skål og den hvide chokolade i den anden skål. Kom skiftevis skefulde med hvid og mørk chokolade i buddingeformen. Glat overfladen og drej en bagepind rundt i formen for at blande de to slags chokolade. Dæk formen med dobbeltlagt bagepapir, og fastgør papiret omkring formen med et stykke snor. Læg et stykke folie over bagepapiret og tryk det godt ned omkring kanten. Stil buddingeformen i en stor gryde, hæld kogende vand i gryden, så det står 5 cm op og læg tetsluttende låg på. Lad den dampe over svag varme i 2-1/2 time og hæld mere kogende vand i gryden, når det bliver nødvendigt. Imens laves saucen. Hak hasselnøddene grofr. Opvarm sukker og vand i en lille, tykbundet gryd under omrøring, indtil sukkeret bliver opløst. Bring blandingen i kog og lad den koge kraftgt, indtil den bliver karamelfarvet. Dyp bunden af gryden i koldt vand for at stoppe kogningen. Tilsæt cironsaft, hassenødder og smør, og varm saucen igennem, indtil den er jævn. Vend puddigingen ud på et fad og hæld en smule sauce over. Server resten af saucen ved siden af. |
|
Opskriften er vist 5580 gange,
og udskrevet 94 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne