Tranebær- og løgkompot

Tranebær- og løgkompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Bær - Tranebær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Stella

Indsendt :     

Ingredienser:
100 g.tranebær
3 store rødløg
3 store spsk. brun farin
1 koprødvin
 
Opskrift:
Løgene deles i både og blandes med tranebær og farin i en gryde. Varmes ved fuld blus. Når det hele er godt blandet tilsættes rødvin og det hele reduceres til der ikke er mere rødvin tilbage. Det tager lidt tid men bare ladet simre.





karakterer:
Opskriften er vist 10560 gange,
og udskrevet 229 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-12-31 10:28:06
smager helt fantastisk til feks oksemørbrad, vildt, eller skinke, kan varmt anbefales, ol let at lave