Hjemmelavet Wok Mad
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : Nej Indsendt af : MissEjler Indsendt : Red : |
|
|
Først skærer du kyllingen eller svinekødet i strimler (hvis ikke det er købt, beregnet til wok).
Steg det på panden indtil det er færdigt (ca. 5-7 min). Nudlerne hælles ud på panden, og tøm en dåse kokosmælk også. Mens kødet bliver stegt, skærer du grøntsagerne. De skal skæres i strimler, så ser det mere indbydende ud. Hæld grøntsagerne og sovsen (østerssovsen) på panden, og maden er parat 2-5 min. efter. Det kommer an på om man vil have grøntsagerne sprøde eller slatne. Begge dele smager godt. Tips: HUSK forårsløgs og østersovssmagen, for det er dette der giver den fantastiske smag. Bemærk at det ikke har den smag som det hedder, men en helt anden fantastisk smag. Kokosmælken kan heller ikke undværes. Nemt og hurtigt! |
|
Opskriften er vist 20030 gange,
og udskrevet 372 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Christine - 2013-08-07 19:52:39 Jeg brugte bare oyster sauce i stedet for "Forårsløg - og østerssovssmag". Brugte omkring 5 spsk. efter smag. :) anonym - 2011-09-18 12:00:51 Hvor kan man købe 'Forårsløg - og østerssovssmag' eller er det noget man selv laver? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne